Uz vašu stranu, kako bi vaša ulaganja u Hrvatsku bila uspješna

Vaš most u Hrvatsku

Euroconsulting d.d., koji od 1995. godine posluje u Rijeci hrvatsko je društvo osnovano sa ciljem pružanja usluga podrške stranim poduzetnicima, računovodstveno-poreznim uredima i institucijama kroz čitav tijek internacionalizacije stranog poduzetništva i premještanja proizvodne aktivnosti u Hrvatsku. Euroconsulting zapošljava stručno osoblje, izvorne govornike talijanskog, engleskog i hrvatskog jezika, kako bi osigurao punu podršku svojim klijentima.

Od 1997. godine Euroconsulting u Hrvatskoj djeluje kao korespondent INFORMESTA iz Gorizije, sa zadatkom pružanja podrške i ažuriranja poslovnog vodiča Business Guide Croazia.

Euroconsulting je također član konzorcija IC & partner group, udruženja kojeg čine stručnjaci i konzultanti specijalizirani za projekte internacionalizacije na teritoriju srednjeistočne Europe, Balkana, Kine i Ruske federacije.

Sve to omogućuje nam sustavno nuditi specifična iskustva stečena na različitim tržištima na kojima konzorcij djeluje i, u konačnici, dodatno širiti veliko stručno znanje koje karakterizira Euroconsultingov tim.

2012. godine Euroconsulting je postao samostalni član međunarodnog udruženja Morison Ksi.  Morison Ksi je udruženje stručnjaka specijaliziranih za računovodstvo, poslovno i porezno savjetovanje koje broji 156 društava iz 84 zemlje, koja zajedno zapošljavaju preko 12.000 radnika. Euroconsulting je jedino hrvatsko društvo koje je član Morison Ksi.

Kao dio programa internacionaliziranja svojih klijenata, Euroconsulting je postao jedan od osnivača društva Marcotulli & Partners s.l.p, vodećeg društva u segmentu pravnog savjetovanja talijanskih društava u Španjolskoj, te BPE consulting A.D., društva koje posluje u Srbiji i specijalizirano je za podršku stranim društvima na tom području.

Euroconsulting većinom posluje s hrvatskim društvima koja u svojoj vlasničkoj strukturi imaju strane osnivače - strana društva i javne ustanove, bilo domaće ili strane, a prisutan je već od faze preliminarne procjene vrlo povoljnih mogućnosti za ulaganje po kojima je Hrvatska poznata.

Stranim klijentima koji su se odlučili  za ulaganje u Hrvatsku odmah su na raspolaganju sve savjetodavne usluge potrebne za konkretizaciju svakog investicijskog projekta:

  • informacije općenitog karaktera o zemlji – dakle, ne samo one koje se odnose na specifičnosti gospodarstva Hrvatske;
  • pomoć pri izradi i sastavljanju due dilligence izvještaja potrebnih u svrhu otvaranja poduzeća u Hrvatskoj;
  • podrška u traženju strateških i operativnih partnera za investiranje u Hrvatskoj;
  • izrada kompletnih business planova;
  • računovodstvena i porezna podrška (kao i obračun plaća i dohodaka fizičkih osoba);
  • sastavljanje periodičkih i godišnjih financijskih izvještaja i obračuna.

Višegodišnje iskustvo stečeno u različitim industrijskim sektorima, uz profesionalnost i specifične kompetencije njegovog stručnog osoblja i suradnika, čini Euroconsulting glavnom referentnom točkom od faze start upa, pa sve do cjelokupnog obavljanja bilo koje djelatnosti u Hrvatskoj.

Naši partneri

https://www.kovanica.hr/

Euroconsulting d.d

Strossmayerova 16

51000 Rijeka

Hrvatska

OIB 14914922082

Partners